De belangrijkste aanbieder van nieuwbouw appartementen in Pattaya, Thailand

Betrokken professioneel en snel

Als makelaar in nieuwbouw appartementen en studio’s in de regio Pattaya en Jomtien – Thailand, bieden wij Nederlandse en Belgische kopers onze service aan. Maximaal betrokken en met perfecte kennis van de lokale markt.

Wij werken vanuit Pattaya, maar hebben ook medewerkers in Nederland. Graag informeren en begeleiden zij u, om uw droomhuis te vinden in Pattaya. Met de aankoop van een huis in Pattaya heeft u niet alleen een woning in een schitterende badplaats met zon, zee en strand, en maakt u tegelijkertijd een uitstekende investering.

Pattaya is namelijk een stad in opkomst met een ongekend groeipotentieel. De vraag onder westerlingen naar appartementen in Thailand is de afgelopen jaren sterk toegenomen, waarbij Pattaya één van de belangrijkste stijgers is gebleken!

Doordat wij dagelijks in contact staan met betrouwbare en door ons geselecteerde projectontwikkelaars, beschikken wij direct over het meest complete en actuele woningaanbod van het populaire Pattaya en het omliggende gebied.

Betrouwbare dienstverlening

Onze dienstverlening is erop gericht om u bij de aankoop van uw favoriete appartement, optimaal te adviseren en te begeleiden. Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal.

Wij bieden u onze service middels de beste specialisten ter plaatse, welke volledig op de hoogte zijn van alle aspecten van de Thaise woningmarkt.

Om de zoektocht naar uw uiteindelijke droomappartement verder te vergemakkelijken, communiceert u met onze medewerkers in uw eigen taal. Deze werkwijze heeft eraan bijgedragen, dat wij kunnen terugzien op een hoge mate van tevredenheid binnen onze klantenkring. In het gehele proces van oriëntatie tot en met de sleuteloverdracht van uw appartement, staan wij u met raad en daad terzijde.

Informeert u gerust geheel vrijblijvend naar onze luxe en betaalbare nieuwbouw appartementen in Pattaya en maak direct kennis met onze medewerkers en hun klantgerichte dienstverlening.